Kassajärjestelmän kaverina Netsin maksupäätteet

Laura Tuomi
Kirjoittaja Laura Tuomi

Nets-Mando-2Mando Oy on suomalainen vuosikymmeniä kassajärjestelmien parissa toiminut yritys. Pari vuotta sitten yritys on kehittänyt myös oman kassajärjestelmänsä. Mando-kassajärjestelmä on helppokäyttöinen kokonaisuus joka tarjoaa muun muassa reaaliaikaiset raportointimahdollisuudet.

Kokonaisvaltaista palvelua tarjotessaan Mando tarvitsee maksupäätejärjestelmän ja Nets on heille tärkeä kumppani tässä.

– Me olemme yhtäaikaa Netsin partneri ja jälleenmyyjä. Paitsi että vuokraamme ja myymme Netsin maksupäätteitä asiakkaillemme, olemme lisäksi kumppani kauppiassopimusten tekemisessä, Mando Oy:n yrittäjä Anna Naklert (kuvassa).

Monipuolinen laitevalikoima antaa liikkumavaraa

Lohjan legendaarisessa oluthuoneessa Opus K:ssa on käytössä Mandon järjestelmä. Narikan vuoksi järjestelmään on valittu tablettikassa eteiseen ja järeämpi kassarauta tiskille. Netsin Bluetooth-maksupääte toimii tiskillä hyvin, koska sitä on helppo siirrellä puolelta toiselle.

– Hyvä asiakaspalvelu on erittäin iso osa yrityksemme identiteettiä. Me haluamme ratkaista asiakkaidemme maksamisratkaisut kokonaisvaltaisesti, ja siksi Opus K:ssa on päädytty tällaiseen ratkaisuun, Naklert kertoo.

Nets-Mando-5

Palvelut saman katon alta

Netsin kaltainen kumppani auttaa Mandoa toteuttamaan visiotaan: asiakas saa kaikki maksamisen palvelut saman katon alta. Toimintavarmuus ja pitkäjänteisyys ovat myös Mandolle tärkeitä asioita. Mando onkin auttanut asiakkaitaan jo kolmenkymmenen vuoden ajan. 

– Nets on luotettu ja tunnettu toimija Suomessa, joten meidän jälleenmyyjien on mukava sitä myydä, Naklert päättää.

Voit katsoa Anna Naklerin haastattelun kokonaisuudessaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa.


Jos kiinnostuit kuulemaan lisää Netsin kumppanuusverkostosta, löydät lisätietoa aiheesta täältä.

Laura Tuomi

Laura Tuomi

Laura työskentelee Netsillä digitaalisen markkinoinnin assistenttina vastuualueenaan Suomi ja hänen fokuksenaan on viestinnän mukauttaminen Suomen markkinalle - niin blogien, verkkosivujen sisällön, kuin muunkin viestinnän muodossa.

Seuraa Laura Tuomi

Kanskje du vil lese også

Disse innleggene handler om Fyysiset myymälät

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia

Ole ensimmäinen joka kommentoi.