Connect@Cloud on vaivaton ratkaisu nykypäivän maksupääteintegraatioon

Laura Tuomi
Kirjoittaja Laura Tuomi

Nets on kehittänyt uuden Connect@Cloud-integraatiopalvelun tarjotakseen mahdollisimman helpon ja yksinkertaisen integraation kassajärjestelmän ja kaupassa maksamisen välille. Lähtökohtana oli saada mahdollisimman Plug & Play -tyyppinen ratkaisu, mikä olisi helppo sekä kauppiaille että kumppaniverkostolle.

– Netsin maksupäätteistä Connect@Cloudissa toimivat kaikki mallit, jotka saa jollain tapaa Internet-yhteyteen, olipa kyse sitten langallisista ethernet-malleista tai Wi-Fi -päätteistä. Tulossa on tuki myös 4G-päätteisiin, eli päästään natiivisti integroitumaan myös mobiiliyhteyksien päässä, kertoo Netsin maksupäätepalveluiden tuoteomistaja Arto Kangas.

Proaktiivista maksutapahtumaseurantaa

Pilvipalvelun etuna on se, että tapahtumia voidaan seurata proaktiivisesti, virhetilanteisiin voidaan puuttua ennakkoon. Myös kaikkien tapahtumien lokit on nähtävillä, niitä ei erikseen tarvitse pyydellä kumppaneilta.

– Meillä kaikki on nähtävillä heti, ja virhetilanteissa päästään nopeasti kiinni siihen, mitä on käynyt, Kangas hymyilee.

Nets-CC-Kangas-Stilli-1Kuvassa Netsin tuotepäällikkö Arto Kangas.

Integraation tekeminen on nopeaa. Kun palvelut saadaan pystyyn parhaimmillaan yhden päivän aikana, Time to market lyhenee. Alustariippumattomuus poistaa myös huolia tulevaisuuden yltä. Käyttäjän ei tarvitse miettiä, mikä käyttöjärjestelmä on tuettuna vuoden tai kahden päästä.

Netsin vankkumaton tuki auttaa prosessin läpi

– Jos Netsin kanssa haluaa lähteä kumppaniksi tällaiseen palveluun, me autamme ja pidämme kädestä kiinni, jotta homma saadaan luonnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla, Kangas vakuuttaa.

Netsillä on kattava valikoima erilaisia järjestelmäkumppaneita, jotka ovat jo tehneet integraation Connect.

– Kumppaneita on paljon erilaisia, isoja ja pieniä, kaikenkaikkiaan jo lähes sata kappaletta. Todella paljon erilaisia järjestelmiä, joista osa toimii pilvessä ja osa on paikallisia, perinteisiä kassajärjestelmiä. Tämä toimii kaikissa näissä hienosti, Kangas päättää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai lue lisää täältä.

Voit katsoa videolta Arto Kankaan haastattelun kokonaisuudessaan.

Laura Tuomi

Laura Tuomi

Laura työskentelee Netsillä digitaalisen markkinoinnin assistenttina vastuualueenaan Suomi ja hänen fokuksenaan on viestinnän mukauttaminen Suomen markkinalle - niin blogien, verkkosivujen sisällön, kuin muunkin viestinnän muodossa.

Seuraa Laura Tuomi

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia

Ole ensimmäinen joka kommentoi.