Helppo rahoitusratkaisu toi lisämyyntiä hyvinkääläiselle kirpputoriyrittäjälle

Sami Toivonen
Kirjoittaja Sami Toivonen

Vanhan villatehtaan alueella Hyvinkäällä toimii vilkas kirpputori ja löytömyymälä Tingi & Tongi, jota vetää itsekin vanhoista esineistä ja kierrätyksestä innostunut Lari Takala.

 Nets_Financing-TakalaTingiTongi-photo-2– Ostamme itse tavaraa, kiinnostavia esineitä ja isompia tavaraeriä myyntiin. Lisäksi vuokraamme perinteiseen tapaan myyntipaikkoja. Kierrätys, antiikki ja vanhat esineet ovat aina kiehtoneet ja nyt pyöritän kirpputoria hyvällä paikalla Hyvinkään keskustassa, Lari Takala kertoo.

 

Ajoittain kirpputoriyrittäjälle avautuu mahdollisuuksia ostaa isompia tavaraeriä, joiden hankkimiseen saattaa tarvita myös rahoitusta. Tingi & Tongi päätti kokeilla rahoitusta Nets Financingin avulla, kun sopivia tavaraeriä ilmaantui ostettavaksi.

 – Kätevä rahoitusmalli tarjosi tilaisuuden sijoittaa erinäisiin tavaraeriin, mm. pesiin ja siten ostaa myytävää kerralla enemmän. Se oli sijoitus, joka muuttui sitten tuloksi myöhemmin, kun tavarat myytiin, Takala kertoo.

Nets Financingin periaate on yksinkertainen: Netsin kauppiasasiakas voi hakea rahoitusta ja sen saatuaan takaisinmaksu hoituu yksinkertaisesti pieninä osuuksina päivittäisistä korttitilityksistä.

– Rahat tuli meidän tilille ja sen jälkeen jokaisesta korttimaksutilityksestä, mikä meille päivittäin tulee, lähti pieni prosentti, jolla lyhennettiin tätä rahoitusta. Se ei tavallaan siinä päivittäisessä elämässä tuntunut juuri ollenkaan, toimitusjohtaja Lari Takala summaa kokemuksensa Nets Financingista.

Nets_Financing-TakalaTingiTongi-photo-5

Yhteistyö Netsin kanssa oli kirpputoriyrittäjän mukaan varsin sujuvaa.

– Yhteistyö oli erittäin helppoa, sujuvaa, mutkatonta ja nopeaa. Neljässä kuukaudessa liikevaihtomme kasvoi 10-15% tämän rahoituksen avulla. Tulokset ovat olleet niin hyviä, että ehdottomasti voisin käyttää Nets Financingia uudestaankin, Lari Takala päättää.

Mikäli omalla yritykselläsi on rahoituksen tarvetta, Nets Financingista voi lukea lisää täällä ja täyttää hakemuksen vaikka saman tien!

Nets Financing on tarjolla Netsin asiakkaille ja sen toteuttaa Netsin yhteistyökumppanina Euroopan johtava käteisennakkojen tarjoaja Liberis.

Alla olevalta videolta voit katsoa Tingi & Tongin toimitusjohtajan haastattelun kokonaisuudessaan. 

Sami Toivonen

Sami Toivonen

Sami on Netsin kaupallinen johtaja ja toiminut pankkitekniikan parissa vuodesta 2000 konsulttina, liiketoiminnan kehittäjänä, myynnin johtotehtävissä sekä perustajaosakkaana analytiikka- ja maksupalveluyrityksissä. Tällä hetkellä hän vastaa Netsin uusien lisäarvopalveluiden kaupallistamisesta.

Seuraa Sami Toivonen

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia

Ole ensimmäinen joka kommentoi.