Yhteistyö Netsin kanssa takaa Yonottoman asiakkaille turvalliset maksutapahtumat

Emma Fjäder
Kirjoittaja Emma Fjäder

Digitaalisia palveluita ravintolaketjuille, hotelleille ja huvipuistoille tuottava Yonoton kasvaa ja kansainvälistyy tällä hetkellä voimakkaasti. Yhteistyö Netsin kanssa mahdollistaa sen, että Yonoton voi tarjota asiakkailleen turvallisen tavan maksaa ostoksensa – ilman, että Yonottoman itse tarvitsee osallistua maksuprosessin läpivientiin.

Yonoton toimii tällä hetkellä viidessä eri maassa. Parhaillaan toimintaa ollaan avaamassa myös Hollantiin ja Iso-Britanniaan. Nets ja Yonoton ovat tehneet yhteistyötä jo pidemmän aikaa.

Kniivila-7307511– Maksutavathan ovat yleisesti tällä hetkellä aika suuressa muutoksessa. Asiakkaat haluavat palvelua nyt ja heti. Jotkut asiakkaistamme ovat ottaneet niinkin radikaalin linjan, että ovat kieltäneet kaikki muut maksutavat paitsi applikaatiomaksamisen, kertoo Yonottoman Chief Revenue Officer Atte Kniivilä

 

Maksutapahtumat viedään turvallisesti läpi

Kniivilän omien sanojen mukaisesti Nets käytännössä hoitaa maksamiseen liittyvän byrokratian Yonottoman puolesta. 

– Netsin avulla voidaan varmistaa se, että asiakas saa maksunsa turvallisesti läpi ilman, että Yonottoman itse tarvitsee käydä läpi kaikkia maksamiseen liittyviä prosesseja, Kniivilä kertoo.

– Asiakkaamme ovat halunneet toimia yhdessä Netsin kanssa ja me olemme pystyneet sen heille tarjoamaan. Sen lisäksi olemme pystyneet tekemään Netsin kanssa yhdessä uutta bisnestä ja myyntiä, Kniivilä sanoo.

Kniivila-7307562

Aktiivinen myyntiverkosto tuo uusia asiakkaita

Yhteistyö on ollut kokonaisuutena hyvin hyödyllistä molemmille osapuolille. Erityistä kiitosta Kniivilältä saa Netsin erittäin aktiivinen myyntiverkosto. 

– Jos heidän asiakkaallaan ei ole käytössä tällaista palvelua kuin mitä me tarjoamme, niin Nets soittaa meille ja sanoo, että tässä olisi teille asiakas sekä kysyy, että lähdettekö mukaan myymään. Mielellämme tietysti siinä kohtaa lähdemme, Kniivilä toteaa. 

– Netsin vahvuus on eritoten siinä, että asiakkaat tuntevat Netsin ja haluavat käyttää Netsiä. Tietysti me myös tarjoamme asiakkaillemme Netsiä, jotta he pysyvät tyytyväisinä, Kniivilä hymyilee.

Alla olevalta videolta voit katsoa Yonottoman haastattelun kokonaisuudessaan.

Emma Fjäder

Emma Fjäder

Emma työskentelee markkinoinnin parissa ja vastaa Suomen ja Ruotsin markkinasta suurasiakas markkinointitiimissä. Netsillä hän aloitti vuonna 2019.

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia

Ole ensimmäinen joka kommentoi.