Kaikki valmiina Black Fridayhin?

Laura Tuomi
Kirjoittaja Laura Tuomi

Pian koittaa kenties vuoden kiireisin päivä – nimittäin Black Friday.

Kiireisenä päivänä kaiken pitäisi mieluiten sujua niin, että asiakkaasi saavat hyvän kokemuksen ja lähtevät myymälästäsi tyytyväisinä maksavina asiakkaina.

Haluammekin auttaa sinua Black Fridayn valmistelun varrella muutamilla vinkeillä, jotta päivä sujuisi mahdollisimman sujuvasti sekä sinulle että asiakkaillesi.

Älä päästä kuittirullia loppumaan

Kun myymälä on kiireinen ja terminaalisi hehkuu, tarvitaan ylimääräisiä kuittirullia. Välttääksesi niiden loppumisen, suosittelemme varmistamaan, että sinulla on riittävästi kuittirullia varastossa Black Fridayta varten.

Voit tilata lisää kuittirullia soittamalla asiakaspalveluumme numeroon +358 10 80 40 40. He ovat tavoitettavissa puhelimitse arkipäivisin klo 08.00-17.00.

Toimitamme kuittirullat postitse samana päivänä, kun ne on tilattu.

Vuokraa lisämaksupääte

Voi olla hyödyllistä, jos sinulla on käytössäsi ylimääräinen maksupääte päivänä, jolloin myymälässäsi on tavallista huomattavasti enemmän asiakkaita. Erityisesti, jos kyseessä on langaton maksupääte, jota voit kuljettaa mukana myymälässä ja helpottaa siten maksujen vastaanottamista.

Netsiltä voit vuokrata maksupäätteen lyhyeksi ajaksi soittamalla myyntitiimillemme numeroon +358 9 755 26 340. He ovat tavoitettavissa puhelimitse arkipäivisin klo 9.00-17.00.

Black Fridaylta ajatellen, tilaathan lisäpäätteen 21.11. mennessä, sillä maksupäätteen toimittamisessa postitse kestää yleensä noin kolme päivää.

Toivomme sinulle hyvää ja vilkasta Black Fridayta. Jos tarvitset apua, Netsin asiakaspalvelu on käytettävissäsi numerossa +358 10 80 40 40 klo 8.00-17.00. Löydät myös vastauksia useimpiin kysymyksiisi kätevästi nettisivuiltamme.

Laura Tuomi

Laura Tuomi

Laura työskentelee Netsillä digitaalisen markkinoinnin assistenttina vastuualueenaan Suomi ja hänen fokuksenaan on viestinnän mukauttaminen Suomen markkinalle - niin blogien, verkkosivujen sisällön, kuin muunkin viestinnän muodossa.

Seuraa Laura Tuomi

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia

Ole ensimmäinen joka kommentoi.