Nets tarjoaa FuturSoftin asiakkaille ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa

Laura Tuomi
Kirjoittaja Laura Tuomi

Vitec FuturSoft kehittää joustavia toiminnanohjauksen ohjelmistoja huollon ja teknisen kaupan alalle. Kaikki Vitec FuturSoftin toiminnanohjausjärjestelmää käyttävät asiakkaat tekevät sen avulla myös kauppaa. Netsin maksupäätteet on liitetty osaksi järjestelmää ja käytännössä Nets takaa sen, että maksukorttitapahtumat voidaan hoitaa helposti kaupan loppuvaiheessa. 

Vitec FuturSoftilla on kaksi perustuotetta: AutoFutur autoalan jälkimarkkinaan ja KoneFutur konealan jälkimarkkinaan. 

– Toiminnanohjausjärjestelmämme on kriittinen sovellus asiakkaamme toiminnassa. Asiakas pyörittää päivittäistä liiketoimintaansa järjestelmämme avulla. Järjestelmä on siten erittäin tärkeässä asemassa asiakkaan omassa liiketoiminnassa, kertoo Vitec FuturSoftin Key Account Manager Tommi Mustakorpi

Nets-Mustakorpi-04227

– Meillä on yli 1800 asiakasta. Kaikki asiakkaamme tekevät toiminnanohjausjärjestelmällä kauppaa, Mustakorpi sanoo.

"Voimme luottaa siihen, että hommat toimivat"

Netsin maksupäätteet ovat tärkeä osa koko toiminnanohjausjärjestelmää. Ne antavat asiakkaalle mahdollisuuden korttimaksutapahtumien hoitamiseen helposti ostoprosessin loppuvaiheessa. Vitec FuturSoftin asiakkailla on tällä hetkellä yhteensä 1400 toiminnanohjausjärjestelmään integroitua maksupäätettä, joten kyse on merkittävästä liiketoiminnasta myös Vitec FuturSoftin osalta.

Nets-Mustakorpi-04252

– Nets on iso ja stabiili talo. He pystyvät tarjoamaan sekä tämän päivän ratkaisut että tulevaisuuden ratkaisut asiakkaillemme. Koska päätteitä on kentällä niin paljon, on meille tärkeää se, että voimme luottaa siihen, että hommat toimivat nyt ja tulevaisuudessa, Mustakorpi painottaa. 

– Sekä Netsillä että Vitec FuturSoftilla on yhteinen intressi saada asiakkaiden asiat kuntoon ja hoitaa maksamisen ratkaisut viimeisen päälle. Tässä me olemme mielestäni yhteistyössä hyvin onnistuneet, Mustakorpi toteaa. 

 

Laura Tuomi

Laura Tuomi

Laura työskentelee Netsillä digitaalisen markkinoinnin assistenttina vastuualueenaan Suomi ja hänen fokuksenaan on viestinnän mukauttaminen Suomen markkinalle - niin blogien, verkkosivujen sisällön, kuin muunkin viestinnän muodossa.

Seuraa Laura Tuomi

Kommentit (0)

Ei yhtään kommenttia

Ole ensimmäinen joka kommentoi.